Το οινορεστοράν με τη βαλκάνια ψυχή, που αγαπάει τις ιδιαίτερες γεύσεις της Φλώρινας, τιμάει τα διαλεχτά ελληνικά προϊόντα και δουλεύει μια «κουζίνα της φωτιάς», όλο νοστιμάδα και βορειοελλαδίτικο μεράκι
Μικρά tips για να βγείτε ασπροπρόσωποι
Ο executive chef του Makedonia Palace, σταθερός θεματοφύλακας της ελληνικής κουζίνας, δείχνει σε δυο βίντεο τις διαφορετικές βερσιόν για τη σούπα της Ανάστασης.
Λαμπρόψωμο, κοκορέτσι, γαρδουμπίτσες και άλλα μεζεκλίκια κρατούν την καλύτερη παρέα στην παρέα μέχρι να ...μπούμε στο ψητό.
Αυτές τις ημέρες η ζήτηση χτυπάει «κόκκινο», με τους καταναλωτές, πέραν της ποιότητας, να κοιτάζουν και την τσέπη τους
Στις 50 καλύτερες, περιλαμβάνονται συνολικά τέσσερις ελληνικές σαλάτες